Wauw wat ging dat snel!

Maandagavond: een app of wij het leuk zouden vinden om bij het programma ‘Lekker Laat’ van Paul de Leeuw te verschijnen.

Dinsdag
11:04u : een app dat Paul de Leeuw het idee leuk vindt.

11:27u : eerste telefoontje van de redactie, of wij eventueel vanavond al kunnen aanschuiven.

12:18u : bevestiging dat het dezelfde avond wordt!

Tussen 13:00u en 20:34u 5 telefoontjes: kisten mee? Nee toch maar niet. Welke kleding gaan jullie dragen? Jullie gaan van te voren in de visagie, dus niet teveel make-up opdoen! Welke producten gebruiken jullie? Owja, waarvoor dan? Ow wat interessant!

En ineens zaten wij backstage en kwam Paul de Leeuw zichzelf voorstellen. Wat een lieve man. Hij stelde ons gerust en wij kregen er nog meer zin in.

Op de set kregen wij nog wat aanwijzingen en werd de tas waarin de urn van oma zat afgeplakt vanwege het merk dat duidelijk te lezen was.

Voordat wij aan de beurt waren, kwamen eerst het nieuwe olifantenverblijf, Beyong en een dermatoloog aan bod. Toen was het onze beurt en liep hij op ons af. Ow jeetje! De wijze woorden van mevrouw Mathurin schoten door mijn hoofd: ‘Let niet op de camera. Die vindt jou wel.’

Toen werd het ineens een gezellig onderonsje met z’n drietjes. Later zelfs met z’n viertjes toen oma ‘erbij’ kwam.

Nogmaals dank aan alle lieve mensen backstage, Yanice Roos, mevrouw Jetty Mathurin voor de wijze raad en alle andere mensen die ons een lief berichtje hebben gestuurd en/of hebben gebeld.
Wij hebben hele mooie en positieve reacties ontvangen.

En meneer Paul de Leeuw, wij hopen u nog lang niet in die toestand weer te zien, maar als het zo ver is zorgen wij ervoor dat u lekker op uw buik ligt met een dekentje.

Voor wie de aflevering nog niet heeft gezien, of gewoon nog eens wil kijken: Klik hier voor Lekker Laat

‘Meiden + Milly bedankt. Succes Paul’

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
Goedendag,
Waar kunnen wij u mee helpen?