Corporate story

Op 17 september 2015 is uitvaartonderneming Milly opgericht.

Ons doel is om uitvaarten te organiseren die een positieve bijdrage leveren aan het rouwproces van de nabestaanden.

De onderneming is vernoemd naar onze oma Yvonne Mildred Truideman, oftewel ‘Milly’. Haar overlijden heeft ons laten zien wat ons doel is in het leven.

Van kleins af aan wisten wij dat we samen een bedrijf wilden starten. Maar helaas wisten we niet waar onze gezamenlijke passie lag. Totdat onze oma overleed. Dat was de zwaarste periode uit ons leven tot nu toe. Maar in die zware periode ontdekten wij onze gezamenlijke passie. Het was terwijl wij de bloemen uitzochten, dat wij elkaar vroegen of het gek is dat het organiseren van een uitvaart goed voelt. We vertelden het aan onze familie en wat vrienden en iedereen reageerde enthousiast.

Ondanks dat het vak geen diploma vereist, wilden wij een goede basis leggen, zodat wij nabestaanden zo goed mogelijk kunnen helpen. Tijdens onze opleiding tot uitvaartplanner leerden we de theoretische basiskennis en deden we praktijkervaring op tijdens diverse stages.

 Mensen vragen ons vaak of wij het niet moeilijk vinden om met verdrietige mensen om te gaan. Ons antwoord is dan altijd: ‘Dat verdriet waar wij mee geconfronteerd worden, komt voort uit liefde. Als je niet om iemand geeft, dan zal het overlijden jou niet zo aangrijpen. Dus eigenlijk zijn wij telkens getuige van de liefde en het laatste eerbetoon van een dierbaar persoon. En om daarbij te mogen helpen, voelt voor ons als een grote eer.’

Whitney & Nekeycha

slider

Melden overlijden

Wat te doen na een overlijden?

slider

Daarom uitvaartonderneming Milly

Wat kost een uitvaart?

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
Goedendag,
Waar kunnen wij u mee helpen?