Diensten

Als uitvaartplanners zorgen wij voor de planning en uitvoering van de uitvaart. Voor alles rondom de uitvaart zijn wij het aanspreekpunt. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken om de praktische zaken.

U kunt ons zowel voor als na een overlijden contact met ons opnemen.

Contact voordat er een overlijden heeft plaatsgevonden.

U kunt voor uzelf of een dierbare een afspraak met ons maken om uw opties te bespreken en wensen vast te leggen.

Veel terminale mensen vinden het fijn om dat laatste stukje waar ze nog wel controle over hebben, zelf te regelen. Op deze manier hoeven naasten niet alles zelf te bedenken na het overlijden en weet u dat de uitvaart zal verlopen naar uw wensen.

Contact vlak na het overlijden.

Als een dierbare is overleden kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen. Dan zorgen wij ervoor dat de overledene wordt opgehaald, of dat de juiste acties genomen worden zodat u uw dierbare thuis kan opbaren. Dan maken wij ook een afspraak met u voor een regelgesprek, om alles rondom de uitvaart te plannen.

Doelgroep

Wij beseffen dat wij als jonge, Surinaamse vrouwen vooral jongeren en Surinaamse mensen zullen aanspreken. Dat neemt niet weg dat we beschikbaar zijn voor iedereen die zich prettig voelt bij ons. Wij staan open voor diverse geloven, achtergronden, leefstijlen en leeftijden.

Uitvaartonderneming Milly plant ook uitvaarten van mensen die een uitvaartverzekering hebben. Zelfs van verzekeringsmaatschappijen die uitvaarten plannen. U heeft namelijk recht op een vrije keuze.

Jullie zijn erg professioneel en begeleidde ons goed. De informatie was optimaal waardoor wij goede beslissingen konden nemen. Jullie zijn erg betrokken, vol medeleven en gaven ons een vertrouwd gevoel.

J. Walker-Manstra

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
Goedendag,
Waar kunnen wij u mee helpen?