Meest gestelde vragen

1. Wat doen jullie als uitvaartplanners?

Als uitvaartplanners zorgen wij voor de planning en uitvoering van de uitvaart. Voor alles rondom de uitvaart zijn wij het aanspreekpunt. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken om de praktische zaken.
U kunt verder lezen op Diensten.

2. Wie kunnen er terecht bij uitvaartonderneming Milly?

Wij zijn beschikbaar voor iedereen die zich prettig voelt bij ons, ongeacht religie, culturele achtergrond, leefstijl en leeftijd.

U kunt verder lezen op Bijzondere mogelijkheden.

3. Kan ik een verzekering afsluiten bij uitvaartonderneming Milly?

Nee, wij hebben geen verzekeringstak en wij zijn niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij. Daarom zitten wij ook niet vast aan exclusieve contracten en heeft u bij ons de garantie dat de uitvaart compleet naar uw smaak en wens zal worden vormgegeven.

4. Ik heb een verzekering, kan ik dan gebruik maken van de diensten van uitvaartonderneming Milly?

Ja, zeker. U heeft recht op een vrije keuze met zowel een natura als een kapitaalverzekering.
U kunt verder lezen op Uitvaartverzekering.

5. Hoeveel kost een uitvaart?

Een uitvaart bevat veel diverse onderdelen die worden opgenomen in de berekening van de begroting. Graag maken wij een persoonlijke prijsopgave voor u. U kunt contact met ons opnemen via 06 – 25 19 63 29 of info@uitvaartmilly.nl.

6. Wat kan er allemaal? Want ik wil graag iets bijzonders.

Er zijn er heel veel dingen mogelijk.

U kunt bij Bijzondere mogelijkheden inspiratie opdoen. Als uw idee daar niet tussen staat, dan mag u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan er altijd voor open om wat nieuws te proberen.

7. Wat kan ik alvast doen om mijn nabestaanden te ontlasten?

U kunt ervoor kiezen om uw wensendocument vooraf vast te leggen. Na uw overlijden kunnen uw nabestaanden het document gebruiken als leidraad voor de uitvaart.

8. Ik heb een bijzonder idee voor een uitvaart, maar ik weet niet of het mag.

Er is heel veel mogelijk. Als u de mogelijkheid van uw ideeën wil bespreken, mag u contact met ons opnemen. Wij staan er altijd voor open om wat nieuws te proberen.

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
Goedendag,
Waar kunnen wij u mee helpen?