Referenties

Een dierbare verliezen is het pijnlijkste wat jou als nabestaande kan over komen. Een bijzondere mooie uitvaart is wat jou dierbaren verdient. Uitvaart Milly, bedankt voor alles, maar bovenal voor jullie geduld.

Aan twee bijzondere krachtige jonge dames, ga zo door met jullie bijzondere beroep jullie zn gezegend om dit te mogen en te kunnen doen.

Blessi

Mevrouw Ingrid Bijlhout Dams
26 april 2020

Raadt uitvaartonderneming Milly aan via Facebook

Leuke lieve meiden met een passie om iedereen een waardig afscheid te geven.

Mevrouw Daphne Hasselbaink-Tol
6 maart 2020

Raadt uitvaartonderneming Milly aan via Facebook

Een betere partij om in te schakelen en mee samen te werken konden we ons niet wensen. Persoonlijk, toegankelijk, flexibel, warm en heel professioneel.

Mevrouw Annet Sabandar Aipassa
5 februari 2019

Raadt uitvaartonderneming Milly aan via Facebook

Deskundig, warm en een topteam. Zo zou Milly Uitvaartonderneming beschrijven. Afgelopen jaar overleed mijn lieve oom. Een vreselijk gemis. Het is fijn om in zo een verdrietige tijd maar een half woord nodig te hebben. Uitvaartplanners Whitney en Nekeycha voelen haarfijn aan wat je nodig hebt. Ze geven eerlijke adviezen en tips. Op de dag van het afscheid was hun begeleiding precies wat we als familie nodig hadden. We willen het liefst niet nadenken over onze dood of het overlijden van een dierbare. Toch is goed om hierover na te denken. Ik raad Milly Uitvaartonderneming van harte aan.

Mevrouw Nicole Terborg
4 december 2018

Raadt uitvaartonderneming Milly aan via Facebook

Vanaf het begin voelde ons contact al goed en vertrouwd aan.
Alles was tot in de puntjes goed geregeld door jullie. Jullie nemen de tijd voor de nabestaanden, denken mee en nemen zo veel uit handen.
Bedankt voor alles, Jullie zijn toppers, ga zo door!!!!♥️🙏🏾

*****

Mevrouw Babara White
19 februari 2018

We hebben jullie op tv gezien en jullie werkwijze sprak ons aan. Jullie leveren goed werk, hebben oog en oor voor iedereen en jullie denken goed mee.

Het was daardoor een mooie plechtigheid.

Ga zo door. Jullie zijn goed bezig. En nogmaals bedankt voor alles.

*****

Familie Esajas
19 november 2017

Alles was goed georganiseerd. De dienst was prachtig. Alles was goed geregeld waardoor wij als ouders het allemaal goed konden beleven (ervaren).

Vanwege de persoonlijk benadering hebben wij ondanks contact met andere uitvaartondernemingen voor jullie gekozen. Ook voelde het eigenlijk direct goed.

Jullie hebben een hele persoonlijke benadering luisteren goed. Vooral hoe jullie goed rekening houden met de wensen van de betrokkenen. Jullie zijn beide fijne en flinke mensen. We hebben bewondering voor jullie dat jullie dit werk kunnen uitvoeren en we zijn dankbaar dat jullie Enzio’s uitvaart hebben verzorgd.

Mireille Middelhof
26 oktober 2017

Jullie zijn hele lieve meiden die echt meedenken en meeleven en we voelden ons lekker op ons gemak bij jullie. Ik zou jullie zeker aanbevelen aan anderen.

Mevrouw Mirjana Rastovac
25 oktober 2017

Dacht dat ik alles heel goed voor elkaar had. Nou kwam heel gauw erachter dat mijn verzekeringsmaatschappij vele mogelijkheden over het hoofd had gezien. Ben blij dat ik samen met Milly medewerkster Whitney alles heb doorgelopen en alle andere denkbare mogelijkheden heb kunnen zien. Withney heeft allles haar fijn uitgelegd en ik kan nu met een gerust hart zeggen dat mijn uitvaart wensen gerealiseerd zijn. Ik kan een ieder uitvaart milly aanraden.
Er wordt niet alleen naar het plannen en organiseren van je uitvaart gekeken maar echt naar alles waar de nabestaanden aan zouden moeten denken of tegen aan kunnen lopen tijdens en na de begrafenis. Raar maar als mijn tijd daar is weet ik nu zeker dat mijn begrafenis volgens mijn wensen uitgevoerd zal worden. Mijn nabestaanden zijn in goede handen bij uitvaartonderneming Milly. Zelfs mijn dochter die heel erg angstig is voor de dood werd gerust gesteld door Whitney en zelfs al haar uitvaart wensen begon aan te geven en dit al lachend en zonder vrees voor het doodgaan. Ik ben nu al super blij en trots met Uitvaartonderneming Milly. Ze zijn geduldig en hun uitleg is perfect. Jullie krijgen van mij een dikke vette 10+.

Mevrouw Mariska van Gennip
4 mei 2017

Raadt uitvaartonderneming Milly aan via Facebook

Tijdens het vastleggen van mijn wensen kwam ik erachter dat ik over veel dingen niet eens had nagedacht.
Whitney heeft mij toen geduldig de opties voorgelegd waardoor ik toch weloverwogen keuzes kon maken.
Bedankt daarvoor!

Ayrton Walker
1 mei 2017

Raadt uitvaartonderneming Milly aan via Facebook

Jullie zijn erg professioneel en begeleidden ons goed. De informatie was optimaal waardoor wij goede beslissingen konden nemen. Jullie zijn erg betrokken, vol medeleven en gaven ons een vertrouwd gevoel.

Mevrouw J.L. Walker-Manstra
3 maart 2017

Wilt u ook graag uw ervaring met uitvaartonderneming Milly delen? Vul dan onderstaand formulier in.

8 + 13 =

slider

Melden overlijden

Wat te doen na een overlijden?

slider

Daarom uitvaartonderneming Milly

Wat kost een uitvaart?

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
Goedendag,
Waar kunnen wij u mee helpen?