Uitvaartverzekeringen

Als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kunnen wij u evengoed helpen met de planning en uitvoering van de uitvaart. Ook als het een verzekering betreft bij een maatschappij die zelf uitvaarten plant en uitvoert. U heeft namelijk recht op een vrije keuze.

Naturaverzekering

Als u een naturaverzekering heeft, bent u verzekerd voor een vastgelegd pakket. De waarde van dat pakket zal worden uitgekeerd als de keuze valt op uitvaartonderneming Milly.

Kapitaalverzekering

Indien u een kapitaalverzekering heeft, ontvangen de nabestaanden na het overlijden een geldbedrag wat zij vrij mogen besteden aan de uitvaart.

Uitkering verzekeringen

Verzekeringsmaatschappijen hebben een wettelijke verplichting om de waarde van de polis uit te keren als u kiest voor uitvaartonderneming Milly. Wij nemen contact op met de verzekeraar.

Als u niet weet wat voor verzekering u heeft en u het voor de zekerheid wil laten nakijken, mag u contact met ons opnemen. Dan kijken wij het voor u na.

Hogere kosten en misgelopen korting?

Na het overlijden wordt u door uw verzekeraar dringend verzocht om direct contact op te nemen met het eigen nummer. Indien u uw wens uitspreekt voor uitvaartonderneming Milly, zal de verzekeraar u waarschijnlijk wijzen op ‘hogere kosten’ en de ‘mis te lopen kortingen’. Deze adviezen komen voort uit het verlangen van de verzekeraar om de uitvaart voor u te mogen plannen.

Wij werken met een lager tarief dan de verzekeringsmaatschappijen en de beloofde kortingen worden vaak van prijzen gehaald die over het algemeen hoger liggen dan bij uitvaartonderneming Milly. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u bij ons meer zal betalen dan bij uw verzekeringsmaatschappij.

Daarnaast zitten wij niet vast aan exclusieve contracten, waardoor u bij uitvaartonderneming Milly de garantie heeft dat de uitvaart compleet naar uw smaak en wens zal worden vormgegeven.

Pin It on Pinterest

Share This
Open chat
Goedendag,
Waar kunnen wij u mee helpen?